Enquêtes

Op zoek naar een eenvoudige en snelle manier om geld te verdienen? Dan is het invullen van enquêtes precies wat u zoekt. Enquêtes zijn eenvoudig thuis in te vullen en levert u een mooi zakcentje op. Meer weten over geld verdienen met enquêtes? Wij leggen het u uit!

Wat en waarom?

Een leuke en makkelijke manier om wat bij te verdienen is met het invullen van enquêtes en surveys. Het is simpel werk met veel afwisseling waarvoor u geen opleiding nodig heeft, en het kan gedaan worden vanuit huis. Het invullen van enquêtes is geschikt voor bijna alle leeftijden. Hierbij geeft u door middel van het online invullen van vragen, uw mening over producten en diensten. Bij enkele enquêtes is het testen van een product vereist. Dit product wordt gratis naar u verstuurd en mag u in sommige gevallen zelfs houden. Ook is het mogelijk dat u geen product of dienst beoordeelt, maar de marketing ervan. Voorbeelden hiervan zijn de verpakking van een product, of zelfs een reclamespotje. 

Waarom betalen bedrijven voor mijn mening?

Voor bedrijven en overheden is uw mening geld waard. De onderzoeken die gedaan worden aan de hand van deze vragenlijsten worden gebruikt om producten en diensten te vernieuwen en verbeteren. Voor deze aanpassingen zijn immers de meningen van de consumenten nodig. Als de informatie die u biedt valide en betrouwbaar is, helpt het deze instellingen meer te verdienen en gaan zij er financieel dus op vooruit. Hierom zijn zij zeker bereid om u te betalen voor uw waardevolle medewerking.

Hoe kan ik geld verdienen met het invullen van enquêtes?

Om geld te verdienen met het invullen van enquêtes hoeft u zich alleen in te schrijven bij een onderzoekbureau. Zodra u bent aangemeld kunt u meteen beginnen. U krijgt van het bureau enquêtes toegestuurd via mail die u kunt invullen tegen een kleine vergoeding. Soms zult u voorafgaand aan de enquête enkele vragen krijgen om te controleren of u geschikt bent voor de betreffende enquête. Het invullen van een gemiddelde enquête duurt 10 tot 20 minuten. De vergoeding die u hiervoor ontvangt kan uiteenlopen van een paar cent tot enkele euro's. Hiermee ga je dus niet rijk worden, maar het biedt wel een leuke manier om bij te verdienen. Houd er rekening mee dat het bureau u niet elke dag evenveel enquêtes zal toesturen en de inkomsten uit deze bron dus per dag kunnen verschillen.