De Leren Beleggen cursus

Beleggen, dit brengt vaak veel vragen met zich mee. Bij welke bank moet ik een rekening openen? Wat is het startkapitaal dat ik nodig heb? Hoeveel tijd gaat er overheen voordat ik winst behaal? Met welke tools moet ik gaan werken? Tijdens de 14 daagse cursus Leren Beleggen, wordt bovenstaande allemaal duidelijk en geven wij u antwoord op iedere vraag die bij u naar boven schiet! 

Beleggen: kan ik dit ook?

Wees gerust, er zijn namelijk talloze, succesvolle beleggers die nog nooit een cursus beleggen hebben gevolgd. Zij hebben het vak namelijk geleerd met vallen en opstaan. Nu zijn er natuurlijk meerdere wegen naar Rome, maar een cursus beleggen maakt de reis wel een stuk aangenamer! U krijgt de mogelijkheid om namelijk te oefenen met bepaalde tools waarbij u feedback krijgt van ervaren brokers. 

Bij de cursus Beleggen krijgt u gratis:
- Toegang tot de benodigde tools
- Support van een beleggingsexpert

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens de online cursus ziet het programma er als volgt uit:
    1. Een korte introductie
       Voorstellen + concrete doelen bespreken
    2. Strategie
Hoe gaan wij uw concrete doelen behalen
    3. Risico's van het vak
       Beleggen brengt altijd risico's met zich mee, maar hoe kunnen wij dit verkleinen
    4. Beleggen
       Daadwerkelijk beleggen (met fictief geld)
    5. Analyseren
       Constante monitoring van de gemaakte keuzes
    6. Evaluatie moment
       Behaalde resultaten bekijken doornemen

Starten met de cursus Leren Beleggen

Doordat de cursus volledig online te volgen is, heeft u de mogelijkheid om zelf in te plannen in welke dagdeel u de cursus wenst te volgen. Iedere dag heeft u de keuze uit twee verschillende dagdelen, namelijk de ochtend of in de middag. 

Wilt u daarnaast tijd besparen op uw eerste dag? Neem dan vooraf contact met ons op om samen een beleggingsrekening te openen. Wij leggen u dan uit hoe dit kosteloos kan. Daarnaast heeft u zelfs de mogelijkheid om een nep account te openen met nep geld tijdens de cursus Leren Beleggen. Hierdoor zijn de gemaakte fouten geen enkel probleem en leert u hier alleen van.